PeterAG

Hej, jeg hedder Peter, og jeg kalder mig “redaktør” her på insightOUTLOOK. Jeg har bygget siden, og skriver i øjeblikket det meste indhold selv. Redaktør er måske et stort ord at bruge, når det primært er ens egne skriblerier man redigerer, men jeg synes det lyder fancy, så jeg påberåber mig retten til at benytte det.

Til daglig er jeg Far med stort F, og gift med Tina. Vi bor i Næstved, hvor jeg også passer mit job. Eller mine jobs. Jeg er dels ansvarlig for driften af webshoppen Nordic Beads, og dels direktør i selskabet Spiders.dk ApS. Førstnævnte sælger smykkedele til hele Skandinavien, og sidstnævnte sælger webbaserede IT-løsninger til hele verden (99,9% danske kunder).

Jeg er glad for teknik, og i særdeleshed den slags teknik der ligger bag internettet. Jeg er også glad for gadgets, og nyder at spilde min tid på Facebook, eller med diverse horisontudvidende spil-oplevelser på Steam. Batman II har jeg spillet i mere end to fulde døgn sammen med min søn, Daniel, som fylder fem lige om lidt. Han er LEGO-mester og ninja i sin fritid. Det er jeg også.

Når jeg ikke spilder tiden med at arbejde, bruger jeg nogle minutter på at blogge. Blandt andet her på siden. Jeg kan også finde på at rejse, og jeg er stort set ligeglad hvor turen går hen, så længe det bare er udenfor kommunen. Alt hvad der lugter af Italien kan jeg lide, og så er jeg rigtig glad for bornholmske specialiteter. Billund er heller ikke helt skidt.

Jeg har valgt at sætte mit Instagram-feed ind herunder. Det giver muligvis det bedste indblik i hvem jeg er og hvad jeg laver. Det er ikke hemmeligt, men det er muligvis heller ikke særligt interessant hvis du ikke kender mig. Det kan du til gengæld komme til, og et godt sted at starte er ved at følge mig på Instagram.

Vi ses derude!

[fts instagram instagram_id=22215445]