Kickstarter.com

PeterAG

Om forfatteren Far, blogger, far, iværksætter, far, webmaster og far. Fra Næstved, bidt af en gal fodbold og har ekstrem og umættelig appetit på internettet, loppemarkeder og rejser - både til hist og her! Slapper bedst af med en WiFi-forbindelse og en kop kaffe, men er så småt begyndt at drikke chai.

You may also like...

2 Responses

 1. Michael Eis siger:

  Hej Peter,

  Tak for din mention af boomerang.dk i dit blogindlæg – altid rart når google underretniger ‘fanger’ skriverier om booomerang og crowdfunding i Danmark 🙂

  MVH
  Michael Eis

  • PeterAG siger:

   Hej Michael,

   Det er smart med underretninger! Og selv tak, det var så lidt. Jeg håber i får rigtig meget medvind med projektet – jeg er selv ved at tage tilløb til at støtte mit første projekt på booomerang.dk! 🙂

   Tak for kommentaren.

   Mvh
   Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *