Sådan tjener du penge på betting

PeterAG

Om forfatteren Far, blogger, far, iværksætter, far, webmaster og far. Fra Næstved, bidt af en gal fodbold og har ekstrem og umættelig appetit på internettet, loppemarkeder og rejser - både til hist og her! Slapper bedst af med en WiFi-forbindelse og en kop kaffe, men er så småt begyndt at drikke chai.

2 Responses

 1. Frans siger:

  Hej,

  Hvordan går det med denne Betting strategi i øjeblikket? Er begyndt at forsøge det samme.

  Mvh.
  Frans

  • PeterAG siger:

   Hej Frans!

   Tak for din interesse 🙂 Det går fremad stadigvæk, men tiden til at live-bette forsvandt henover foråret. Der er dog stadig en bemærkelsesværdig vækdst på min cash roll, som har rundet 6.000 kroner med ganske lille indsats. Jeg poster snart et nyt indlæg om hvordan det er gået siden sidst, og hvordan det går med bettingen i øvrigt!

   Mange venlige hilsener
   Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *